Particulier

Hoe ben je verzekerd ?

Grote kans dat je het niet eens exact weet. Veel mensen duiken er niet echt in en beslissen op basis van enkele centrale punten. Je neemt dezelfde verzekeraar als je ouders of regelt iets online. Jaren lopen deze verzekeringen door. Het zal vast nog wel goed geregeld zijn. Totdat je een schade moet melden… Formulieren, foto’s versturen per app, telefonisch in de wacht staan, niet exact weten wat de terminologie betekent. Bij een schade klein of groot, komt veel regelwerk kijken. Zo ga ik pertinent niet te werk, ik kom langs en regel alles samen persoonlijk met je. Ik heb dagelijks met deze zaken te maken en geef je op voorhand advies over hoe we risico’s kunnen indekken. Dat scheelt jezelf tijd, maar ook geld. Als je een schade vergoedt wilt krijgen, moet je er wel voor verzekerd zijn… Helaas komt het nog vaak voor dat mensen onderverzekerd zijn.

Het verzekeringspakket moet de door jouw gekozen risico’s afdekken op basis van je huidige leven. Elke levensfase (op jezelf wonen, samen wonen, kinderen, trouwen) is van invloed op je verzekeringspakket. Daarom bekijk ik jaarlijks of het huidige pakket nog bij je past. Wat zijn je risico’s en waar liggen je voordelen liggen? Helaas komt het nog vaak voor dat mensen oververzekerd zijn.

Als jouw financieel adviseur mag je verwachten dat ik jouw situatie uitvoerig analyseer. Dat doe ik door je vragen te stellen en te overleggen met je, wat vind je belangrijk? Vervolgens doe ik onderzoek voor je en adviseer ik je welke financiële producten bij jouw situatie passen. Daar hoort natuurlijk ook een kostenoverzicht bij. Ik vind het belangrijk dat je niet teveel betaalt. Als onafhankelijk tussenpersoon kan ik je objectief adviseren, ik ben niet gebonden aan één verzekeraar. Mocht je naar aanleiding van de offerte beslissen de verzekering(en) te willen afnemen, dan zorg ik ook voor het beheer van je pakket.
Als je de verzekering wilt aanspreken, begeleid ik hierin. Denk bijvoorbeeld aan waterschade in huis, diefstal, schade aan je auto, of, of… Toch een probleem, waarbij ik help bij de oplossing. Als het nodig is, hebben we veel contact. Persoonlijk face to face of per telefoon. Soms een mailtje. Soms een appje. We regelen het met elkaar. 

Je kunt bij mij terecht voor alle verzekeringen die je je kan bedenken. Niet teveel, niet te weinig. Gewoon goed geregeld. 

Terug naar boven